Categorii
Evenimente

Rotary premiază Excelența – ediția a II-a

Prima pagină » Evenimente » Rotary premiază Excelența – ediția a II-a

Olimpicii internaționali și naționali (locurile I și II) ai Constanței au fost premiați aseară pe scena Teatrului de Operă și Balet ”Oleg Danovski”, în cadrul programului ”Rotary premiază excelența”.

Cluburile Rotary Cetatea Tomis și Yachting Constanța, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Interact și Rotaract Cetatea Tomis au organizat un spectacol caritabil cu tema Colinde de Crăciun, pentru a recompensa copii cu rezultate excepționale la olimpiadele derulate pe parcursul anului 2022.

La ceremonie, alături de rotarienii constănțeni a fost prezent inspectorul școlar general prof. Sorin Mihai precum și inspectorul școlar general adjunct prof. Loredana Manolache.

Au primit premii, plini de emoție – 35 de copii, 5 dintre acești fiind olimpici la nivel internațional.

Spectacolul de Colinde de Crăciun ce a urmat festivității de premiere a conținut o serie de arii de renume  și a fost susținut de soliștii, Corul și Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski”.

Proiectul ”Rotary premiază Excelența” este derulat de Rotary de peste 10 ani și se adresează mai multor categorii precum sport, artă, educație, s.a.m.d.

Anul trecut, rotarienii constănțeni au premiat sportivi juniori și antrenorii acestora ce au avut rezultate deosebite în cadrul competițiilor internaționale.

Mulțumim pe această cale partenerilor: Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Teatrul de Operă și Balet ”Oleg Danovski”, City Park Mall, sponsorilor principali Orient Ceramic și KOÇ HEALTHCARE, divizia de sănătate a renumitului concern KOÇ din Turcia precum și celorlalte companii care au susținut evenimentul.