Categorii
Evenimente

15 ani pentru comunitate – Rotary Cetatea Tomis Constanta. 5 ani pentru comunitate – Interact Cetatea Tomis Constanta.

Prima pagină » Evenimente » 15 ani pentru comunitate – Rotary Cetatea Tomis Constanta. 5 ani pentru comunitate – Interact Cetatea Tomis Constanta.

Aseară, într-o atmosferă relaxantă am celebrat 15 ani de activitate a Rotary Cetatea Tomis și 5 ani de activitate a Interact Cetatea Tomis. Alături de noi a fost prezent Guvernatorul Districtului 2241 Romania și Rep. Moldova, Florin Mărginean, Past District Governor Martha Maria Mocanu și mulți prieteni rotarieni din District precum și din comunitatea locală.

     Suntem onorați de prezență și vă asigurăm că vom continua proiectele de voluntariat și vom servi comunitatea locală în spiritul directivelor Rotary International.

      Cu aceeași ocazie s-a desfășurat și ceremonia de ”rotire a colanului” (schimbarea de mandat) președinților Clubului Rotary Cetatea Tomis și Interact Cetatea Tomis. Noul președinte Rotary Cetatea Tomis Constanța, mandatul 2022-2023 este Marian Chivu, care a primit colanul de la dr. Cristel Anagnostu iar noul președinte Interact Cetatea Tomis este Elena Vaseliu, care l-a înlocuit astfel pe Lucas Raita. Rotaract Cetatea Tomis a rămas sub coordonarea Ioanei Claudia Oprișan, fiind proaspăt înființat.

     Le urăm mult succes noilor președinți si La Mulți Ani !