Categorii
Evenimente

Continuăm acțiunea de ajutorare a refugiaților

Prima pagină » Evenimente » Continuăm acțiunea de ajutorare a refugiaților
A trecut o săptămână ! Timp în care am plâns alături de ei, am fost îngrijorați, i-am alinat, am acordat ajutor, ne-am implicat și ne-am pus în serviciul refugiaților din țara vecină.
     Dramele pe care le auzim în fiecare moment de la fiecare familie, care primește sprijinul nostru, sunt imposibil de descris în cuvinte și oricât de tare ai fi, nu te poți abține să nu verși o lacrimă …
      Toate acestea însă, ne dau forța necesară să continuăm să fim alături de ei, să căutăm soluții, să ne implicăm în diversele situații și să îi sprijinim pe cei care au în aceste momente nevoie de noi.
       În imaginile de mai jos regăsiți bunurile predate în Centrul de Colectare Tulcea, care astăzi au avut direcția Izmail si Odesa, precum și familiile găzduite de oameni cu inimă mare, care s-au alăturat cauzei noastre.
      Rotary și Interact Cetatea Tomis Constanța mulțumesc pe această cale: SPITALULUI CĂI FERATE CONSTANȚA, ECO STEEL SRL, AMG SRL, FERMA STOIAN, CORETECH IND SRL HÂRȘOVA și COFCO INTERNATIONAL precum și tuturor oamenilor de bine, care ne-au ajutat cu donații în aceste momente de grea încercare pentru poporul ucrainean.
      Ne înclinăm în fața voastră și vă asigurăm că vom continua să ne facem datoria conform principiilor Rotary International !
      Vă reamintim că ne puteți ajuta prin donații în lei, în contul: RO54 BTRL 0140 1205 B905 20XX Banca Transilvania sucursala Constanţa, Asociatia Rotary Club CETATEA TOMIS cu sediul social în România, Municipiul Constanţa, str. Dreptăţii nr. 42 , CUI 21503188.