Categorii
Evenimente

Donație de tehnică de calcul de Sfântul Nicolae :)

Prima pagină » Evenimente » Donație de tehnică de calcul de Sfântul Nicolae 🙂

Clubul Rotary Cetatea Tomis împreună cu tinerii de la Interact au mers astăzi, în apropierea Sfântului Nicolae la Centrul de Zi Agigea cu o donație importantă de tehnică de calcul.
     Computerele puse în funcțiune de tinerii interactieni, conțin atât licențele necesare dezvoltării competențelor școlare precum și o serie de materiale digitale destinate elevilor și preșcolarilor.
      Potrivit coordonatorului instituției, director Ana-Maria Constantin acestea vor deservi atât în activitățile zilnice cât și pentru crearea unui minilaborator IT.
      Totodată voluntarii seniori și juniori ai Rotary Cetate Tomis le-au oferit copiilor din cadrul instituției pachete de Crăciun și au primit zâmbetele celor mici, alături de o serie de felicitări confecționate manual, cu tema sărbătorilor de iarnă.
      Centrul de zi Agigea previne abandonul și instituționalizarea copiilor din comunitate prin asigurarea, pe timpul zilei, a unor activități de îngrijire, educare, recreere-socializare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viață independentă, orientare școlară și profesională pentru copii, dar și activități de sprijin, consiliere și educare pentru părinții sau reprezentanții legali ai copilului.
      Rotary Cetatea Tomis Constanța sprijină instituția din Agigea încă de la înființare prin diverse acțiuni de donații și sponsorizări pentru susținerea educației minorilor și prevenirea abandonului școlar.